ERZURUM MOBİL SOHBET


Sevgili okurlarımız ve değerli dostlarımız bu yazımızda Erzurum’un coğrafi özellikleri ve Erzurum Mobil sohbet siteleri hakkında yazımı paylaşacağım.

Kuzeyinde Rize ve Artvin, Batısında Gümüşhane ve Erzincan, Güneyinde Bingöl ve Muş, Doğusunda Kars ve Ağrı bulunmaktadır.40 derece 15 dakika ve 42 derece 33 dakika Doğu boylamları ile 40 derece 57 dakika ve 39 derece 10 dakika Kuzey enlemlerinde bulunur. İlçeleri; Yakutiye, Palandöken, Aziziye, Aşkale, Çat, Hınıs, Horasan, İspir, Karaçoban, Karayazı, Narman, Oltu, Olur, Pazaryolu, Köprüköy, Uzundere, Tortum, Pasinler, Şenkaya ve Tekman’dır. Bucak Sayısı 36, Köy Sayısı 1043’tür. Yüz ölçüm olarak Türkiye’ nin Konya, Sivas ve Ankara’dan sonra 4. Büyük ilidir. Erzurum akarsuları genel olarak kar suları ve kar yağışlarından beslenir. Önemli olan akarsuları Karasu, Çoruh, Aras,Oltu Çayı, Tortum Çayı ve Hınıs Çayıdır. Karasu Dumlu Dağından çıkar, Pasinler ve Erzurum ovasını sulayıp Erzincana gider. Erzincan’dan sonra Murat Suyu ile birleşerek Fırat’ın yukarı kolunu teşkil eder. Çoruh, Erzurum Mescid Dağlarından doğar İspir ve Çalıkaya’dan geçip Artvin’e ulaşır. Aras, Bingöl Dağlarından doğar, Pasinler ve Horasan ilçelerini sular, Ruslarla hududumuzu belirler.

Erzurum insanları çok esprili espri yapmayı çok severler çok samimi cana yakın dobra konuşmayı seven insanlardır. Erzurum insanları çok konuşkan konuşmayı da çok severler. Bundan dolayı IRC dünyasına Erzurum Mobil Sohbet siteleri hizmete girmiştir.

Erzurum Mobil sohbet siteleri dışında şu sohbet siteleri de hizmete başlamıştır. Erzurum yetişkin Mobil sohbet sitesi,Erzurum kameralı  sohbet sitesi, Erzurum Sesli Mobil sitesi,Erzurum Sohbet sitesidir.

Erzurum Mobil Sohbet sitelerinde olan genellikle konuşmayı çok seven konuşkan insanlardır.Erzurum Mobil sohbet sitesinde şu odalarda bulunmaktadır.Erzurum Mobil sohbet odası,Erzurum sesli mobil sohbet odası,Erzurum Mobil yetişkin sohbet odası,Erzurum Kameralı Mobil sohbet odası

Her sohbet odasında keyifli sohbetlerin döndüğü huzurlu ortamların oluştuğu kaliteli sohbet sitesidir Erzurum Mobil sohbet sitesinde.

Bir önceki yazımız olan Mobil Sohbet Tarihçesi başlıklı makalemizde Mobil Sohbet Tarihçesi hakkında bilgiler verilmektedir.


Yazar: RedLine

Görüntüleme: 101 defa

Kategori: Mobil Sohbet

Yayınlanma Tarihi: 20 Şubat 2019

Cevap bırakın