ÜCRETSİZ MOBİL KAMERALI SOHBET ORTAMLARI


Değerli arkadaşlarımız sevgili dostlarımız bu yazımda size Ücretsiz Mobil kameralı sohbet ortamlarından bahsedeceğim.

Ücretsiz Mobil Kameralı sohbet ortamları denince aklınıza tahmin edileceği gibi cep telefonlarına yüklenmiş olan bazı uygulamalar gelmektedir.Bu uygulamalar şunlardır. Facebook,Whatsap,Skype,instagram, snapchat, Line,Twitter,Tango, Wiber gibi uygulamaların kullanıldığı ortamlardır.Bu ortamlara İnternet sayesinde ücretsiz olarak girilmektedir.

Hemen hemen herkesin elinde cep telefonun var olduğu ve İnternet aracılığı ile bu uygulamaları kullanan bireyler sabah akşam demeden bu ortamlara girip saatlerce kullanmakta ve sevdikleriyle arkadaşlarıyla dostlarıyla bu ortamlarda sesli ve kameralı şekilde sohbet ederek arkadaşlarıyla hasret gidermektedir.

Kameralı yüz yüze görüşmek isteyen her birey bu uygulamaları ücretsiz bir biçimde Cep telefonlarına indirerek kolaylıkla ve rahatlıkla buralarda sohbetlerini hem yazılı hem de kameralı sesli olarak yapabilirler.Bu uygulamaları insanlar günlük hayatta sık sık kullanarak sohbet etmenin tadını çıkarmaktadırlar.

Bazı insanlar bu uygulamaları çok severek kullandıkları için sohbet sitelerine ve sohbet odalarına girmeyi İnternette sörf yapmayı bir nebze azaltarak vakitlerinin çoğunluğunu facebook, instagram, wiber,skype ,messenger twitter,line tango da fotoğraflarına bakarak konuşup muhabbet ederek geçirirler.

Kameralı uygulamalarda sohbet edecek insanlar bazı tehlikelerinde olabileceğini hiçbir zaman unutmamalı ve başına gelebilecek her hangi bir olumsuzluklara karsı dikkatli davranmalıdır.Hiç tanımadığı güvenmediği bilmediği insanlara şahsi olan adreslerini vermemelidir. Sadece real çevresinde olan ailesi akrabaları dostlarıyla sevdikleriyle güvendikleri arkadaşlarıyla bu uygulamalar sayesinde her an her saniye görüşme şansı vardır.

Bir önceki yazımız olan Mobil Mirc Sohbet başlıklı makalemizde Mobil Mirc Sohbet hakkında bilgiler verilmektedir.


Yazar: RedLine

Görüntüleme: 79 defa

Kategori: Mobil Sohbet

Yayınlanma Tarihi: 24 Şubat 2019

Cevap bırakın