TEKİRDAĞ SOHBET SİTESİ


Sevgili arkadaşlarımız ve değerli dostlarımız bu yazımızda Tekirdağ coğrafi özellikleri, Tekirdağ Sohbet sitesi ve Tekirdağ sohbet odaları hakkında bilgiler paylaşacağım.

Marmara Bölgesi’nin Trakya yakasında yer alan Tekirdağ, tarih boyunca pek çok kültür ve medeniyete ev sahipliği yapmıştır. Bilinen en eski adı, Bisanthe ve Rodosto’dur. Tarihi Paleolitik Çağ’a dayanmaktadır. İlk misafirleri Traklar olarak bilinir daha sonra bölge Makedon, Pers, Roma ve Doğu Roma İmparatorluklarının hakimiyeti altına girmiştir. Bölge tarih boyunca akınların hedefi olmuştur. Orhan Gazi’nin büyük oğlu olan Şehzade Gazi Süleyman Paşa, Gelibolu’yu fetheder ve daha sonra 1356 yılında, Malkara ve Şarköy’de alır. 1453 yılında Fatih Sultan Mehmet İstanbulu fethetmiştir ve Tekirdağ bu sırada iç şehir haline gelmiştir. Bölgeyi Türkleştirmek isteyen Fatih, Anadolu’dan Yörük Türkleri getirerek burada yaşamalarını sağlamıştır.

Meşhur Yemekleri; Burma Sucuk, Cizleme, Damat Paçası, Hayrabolu Tatlısı, Kandilli Mantı, Rakı, Sini Mantısı, Tekirdağ Köftesi

İlçeleri; Çerkezköy, Çorlu, Hayrabolu, Malkara, Marmara Ereğlisi, Muratlı, Saray, Şarköy. İklimi: Marmara kıyılarında Akdeniz iklimi hüküm sürer. Yazlar sıcak ve kurak geçer. Yağışlar kış ve ilkbaharda olur. İç kısımlardaysa, kara iklimi hâkimdir ve kışlar kıyılar nazaran soğuk geçer.

Tekirdağ insanları milliyetçi, yardımsever, içinden geldiği gibi samimi konuşan sıcak kanlı insanlardır. Sohbet etmeyi yardıma muhtaç insanlara yardım etmeyi ilgilenmeyi çok severler.

Tekirdağ insanlarında IRC dünyasına hizmetine başlatmakta ve bunun için çalışmalarına tüm hızla devam etmektedir. Tekirdağ Sohbet Sitesini kurarak hizmete sunmaktadır.

Tekirdağ Sohbet Sitesi dışında Tekirdağ Mobil sohbet sitesi Tekirdağ Sesli Mobil sohbet sitesi, Tekirdağ yetişkin sohbet sitesi, Tekirdağ Kameralı sohbet siteleri de aktif olmakla birlikte Tekirdağ insanı ve Türkiye’nin 81 ilinden herkesi Tekirdağ Sohbet sitelerine beklemektedir.

Tekirdağ Sohbet sitelerinde sohbet odaları da sohbet dünyasına ilk adımını atmaktadır.Tekirdağ Sohbet odaları şunlardır.

Tekirdağ Sohbet odası,Tekirdağ Mobil Sohbet odası,Tekirdağ Yetişkin sohbet odası,Tekirdağ Sesli sohbet odası, Tekirdağ Kameralı sohbet odası, Muhabbet odası,Chat odasıdır.

Tekirdağ Sohbet sitelerinde insanlar yeni dostluklar edinmek arkadaş ortamı yaratmak amacıyla bu sohbet sitelerini tercih etmektedir.Sohbet sitelerinden bekledikleri aradıkları tek şey huzurlu sıcak vaktini güzel geçirecek ferah bir ortam olmasını ümit etmektedir.

Bir önceki yazımız olan VAN SOHBET ODALARI başlıklı makalemizde VAN SOHBET ODALARI hakkında bilgiler verilmektedir.


Yazar: RedLine

Görüntüleme: 96 defa

Kategori: Şehir Sohbet

Yayınlanma Tarihi: 21 Şubat 2019

Cevap bırakın