MOBİL SOHBET DÜNYASI


Sevgili okurlarımız ve değerli dostlar bu yazımızda Mobil sohbet dünyasından bahsedeceğim.

Mobil sohbet dünyası denince akla hepinizde bildiği gördüğü ve kullandığı Mobil sohbet etmek için sohbet siteleri dışında yeni bazı programlar vardır.

Bu programlar şöyledir. Instagram Facebook Whatsap Wiber Line Skype Twitter Messenger gibi.İnsanlar sohbet sitelerine girmeden de teknolojinin son harikası olan cep telefonlarına bilgisayarlarına leptoplarına tabletlerine bu programları indirip İnternet sayesinde İnstagram facebook Line wiber whatsap Skype twitter ve Messenger de sohbetlerini buralardan hem yazılı hem kameralı hem sesli olarak devam ettirmektedir.

Bilmelisiniz ki herkesin elinde son model dokunmatik cep telefonları vardır.Ve çoğu insanlar Sohbet sitelerine girmek yerine bu şekilde yeni insanlarla tanışmakta ve sohbetlerini her saniye her dakika her saat başı İnternet kopmadan hem sesli hem kameralı hem yazılı olarak sohbet ederek yeni insanlarla tanışıp fotoğraflarını görüp sohbetlerine devam etmektedir sürdürmektedir. Teknolojinin harikası olan cep telefonunda herkes bu programları yüklemiştir.

Teknolojiyi kötüye kullananlarda vardır.Bu insanlara çok dikkat edilmelidir.İnstagram facebook Twitter Whatsap Line Wiber Skype Messenger gibi ortamlarda bile bazı kötü niyetli insanlar karşımıza çıkmakla beraber bu insanlar bayanları daha çok kullanarak tuzaklarına düşürerek hatta daha ileriye giderek bayanların tehlikeli bir duruma düşmesine sebebiyet vermektedir.
Sanal dünyasında kimseye güven olmamakla beraber insanların özellikle de bayanların tehlikeli durumlarda kalmasına sebep olmaktadır.

Bazı insanlar çabuk inanıp güvenip bu adreslerini kimlik bilgilerini fotoğraflarını tanımadığı bilmediği insanlara güvenip vererek kendilerini zor durumda bırakıyorlar.Kötü niyetli insanların amacı da bazı bayanları tuzaklarına düşürüp bazı kötü emellerine alet etmektedir.

Bundan dolayı bazı özel bilgilerinizi adreslerinizi iyi tanımadığınız güvenmediğiniz hiç kimseye vermeyiniz ve paylaşmayınız.

Sohbet edeceğiniz insanları iyi tanıyıp konuşup iyi niyetli mi kötü niyetli mi olduğunu zamanla konuşarak muhabbet ederek anlamalısınız

Bir önceki yazımız olan Mobil Sohbet Rüzgarı başlıklı makalemizde Mobil Sohbet Rüzgarı hakkında bilgiler verilmektedir.


Yazar: RedLine

Görüntüleme: 80 defa

Kategori: Mobil Sohbet

Yayınlanma Tarihi: 17 Şubat 2019

Cevap bırakın