MOBİL SOHBET ARAÇLARI


Sevgili dostlarımız değerli arkadaşlarımız bu yazımızda Mobil sohbet araçları hakkında yazımı sizlerle paylaşacağım.

Mobil sohbet araçları denilince akla sizinde bildiğiniz gibi Mobil cep telefonlarından girilen sohbet edilen uygulamaları ifade etmektedir.

Mobil Sohbet araçları şunlardır. Facebook, Whatssap, İnstagram, Wiber,Tango,Skype,Messenger,snapchat gibi bir çok uygulamalar vardır Bu uygulamaları kullanmak isteyen herkesin tek yapması gerek bu uygulamaları cep telefonlarına Google Player aracılığı ile indirebilirler. Çoğu insanların cep telefonunda bu uygulamalar yüklü olmakla birlikte insanlar buralarda sevdikleriyle arkadaşlarıyla çevresindeki ailesiyle dostlarıyla sohbet edip hem görüntülü hem sesli hemde yazışarak sohbetlerini yapmaktadır.Hemde bunu İnternet sayesinde ücretsiz bir şekilde yapmaktadır.

Facebook dediğimiz uygulama sizinde bildiğiniz gibi insanların sanal dışındaki real ve sosyal çevresindeki ailesi akrabası arkadaş ve dost çevresinin içinde bulunduğu tüm yakın dostlarının ekli olduğu bir uygulamadır.Bu uygulamada kişilerin ne yaptığı ve gittiğini neler yapmaktan hoşlanıp hoşlanmadığını yaptığı paylaşımlardan anlaşılmaktadır.Bazı insanlar bu uygulamayı cep telefonuna indirip sevdiklerini ve yakin çevresindeki dostlarını ekleyip o arkadaşlarının fotoğraflarına bakabilir yaptığı paylaşımları yapılan yorumları görebilir hatta yapılan paylaşımları beğenip altına yorumlarını da ekleyebilir ve o paylaşımları kendi sayfanızda bile paylaşabilirsiniz.Ayrıca Facebook ta eklediğiniz arkadaşlarınızı dostlarınızla ailenizle ve sevdiklerinizle buradan hem mesajlaşarak hem Messenger sayesinde kameralı sesli ve ücretsiz bir şekilde sohbet edilir. Facebookta sevdiklerinizin fotoğraflarını da ne zaman hangi saatte yüklediğini de görebilme şansınızda var.

Teknoloji çok geliştiğinden dolayı insanlar bu teknolojiden İnternet sayesinde faydalanmaktadır.Eskiden bu uygulamaların hiçbiri yoktu hatta son model cep telefonları, bilgisayarlar,tabletler,İnternet yoktu ve insanlar daha farklı yollardan birbirlerine ulaşıp haberleşiyorlardı. Zaman geçtikçe teknolojide ilerleyip gelişme gösterdi ve herkesin ellerinde cep telefonları bilgisayarlar,tabletler ve İnternet kullanımını öğrenip bu cihazların başından saatlerce kalkamaz olduk.Ve sohbetlerimizi buralardan devam ettirdik.

Bir önceki yazımız olan Mobil Sohbet başlıklı makalemizde mobil sohbet hakkında bilgiler verilmektedir.


Yazar: RedLine

Görüntüleme: 97 defa

Kategori: Mobil Sohbet

Yayınlanma Tarihi: 23 Şubat 2019

Cevap bırakın