FRANSA SOHBET


Sevgili okurlarımız simdi size bu yazımızda Fransa’nın coğrafi özellikleri ve Fransa’nın Sohbet dünyasına nasıl katıldığına şöyle göz gezdirelim.

Batı Avrupa’da, kuzeyde Lüksemburg, Belçika ve Marş Denizi, batıda Atlas Okyanusu ve Biskay Körfezi, güneyde İspanya ve Akdeniz, doğuda da İtalya, İsviçre ve Almanya ile çevrilidir.

Fransa’da turizm de çok gelişmiştir. Her yıl 60 milyondan fazla turist gelir. Turist sayısı bakımından dünyada 3.dür. Turizm faaliyetleri, Akdeniz kıyıları ile Paris’te yoğunlaşmıştır.

2014 yılında ülkenin nüfusu için 65,8 milyona ulaşmıştır. Nüfusun %77,4 ü kentlerde yaşamakta olup ülkenin en büyük kentsel yerleşim merkezi toplam ülke nüfusunun %18’ini barındıran Paris’tir. Paris’ten sonra en kalabalık kentler Lyon, Marsilya, Toulouse’dur . Ülkenin nüfus artışında ülkeye her yıl gelen 150.000 göçmenin de payı vardır. En sonuncusu 2009 yılında yapılan nüfus sayımına göre Fransa’da 3,8 milyon göçmen bulunmaktadır. Gelen göçmenlerin büyük kısmı Fransız vatandaşlığına geçmektedirler.

Fransa’da turizmin gelişmiş olması sohbet dünyasını da olumlu şekilde etkilemektedir. Fransa Sohbet hem Türklerin hem Fransızların hemde Fransa dışındaki herkesin Fransa sohbete katılmasını sağlamak amacıyla Fransa sohbet ailesi elinden gelen çabayı göstermekte Fransa sohbetin gelişip büyümesi için emek verip güzel yerlere gelme çabasındadır.

Fransa sohbet sitesinde insanların yabancı dille sohbet ederek sıcak bir aile ortamı yaratmaya çalışan kaliteli ve değerli insanların bulunduğu sohbet sitesidir. Fransa sohbet sitesinde insanlar yeni insanları tanışmak konuşmak muhabbet etmek yeni dostluklar edinmek istemektedir. Fransa sohbet sitelerinde şu sohbet odaları da vardır Fransa Sohbet odası,Fransa sesli sohbet odası, Fransa kameralı sohbet odası,Fransa mobil sohbet odası, Fransa ücretsiz Mobil sohbet odası, Fransa Yetişkin sohbet odaları dır.

  Fransa sohbet te Sohbet siteleri ve sohbet odalarına girişler ücretlidir. Buda bazı insanların hoşuna gitmemekte ve bu yüzden bazı insanlar tepki göstermektedir.Fransa sohbet odalarında herkesin gelen misafirleri güler yüzlü ve sevecen olarak karşılaması gelen misafirlerin hoşuna gitmektedir.

Bir önceki yazımız olan CHAT SOHBET SİTESİ başlıklı makalemizde CHAT SOHBET SİTESİ hakkında bilgiler verilmektedir.


Yazar: RedLine

Görüntüleme: 97 defa

Kategori: Sohbet

Yayınlanma Tarihi: 19 Şubat 2019

Cevap bırakın