Mobil Sohbet Rüzgarı


Mobil sohbet rüzgarı bir deli gibi oradan oraya kafasına göre eser.Hiç durmak bilmez mobil sohbet odaları.Sevdiklerimizi önüne katıp bizden uzaklaştıran rüzgar mobil sohbet odalarında,sohbet ve muhabbet ile bizleri birbirine yakınlaştırdığını görürüz.

Yelken rüzgarla yelken olur.Bahar gelse gelse rüzgarla gelir,demiş.(Cahit Sıtkı Tarancı).Aslında adından bahsettiği gibi,mobil sohbet odaları insanlarla çekirdek ve geniş aile olur.Bizler mobil sohbetle tanıştığımızda rüzgarın yönünü bizler belirledik,Amasya-dan elmasına,Bursa-dan zeytinine,Antalya da turunçgilleriyle,portakal,limon, mandalina gibi bizleri mobil sohbetin odalarında tanıştığımız insanlarıyla mobil sohbet sayesinde rüzgarı ile bizleri tanıştırdı.

Mobil sohbet odaları biz insanların sıcak ve soğuk havanın sohbet mobil iletişim araçları ile ve sohbet mobil odaları ile vuku bulan hadisedir.Mobil sohbet odaları bizim için sohbet odalarında hayati önemi olan bir muhabbet rüzgarıyla vurduğu odalardır.Mobil sohbet nasıl ki hayatımıza derin etkileri varsa,mobil sohbet odalarının da biz insanlara karşı etkileri vardır.Deriz ki Mobil sohbet odalarında rüzgâr varsa yaşıyorum yaşayabiliyorum,tahammül edebiliyorum.

Mobil sohbet odaları da rüzgar gibidir. Fizikî şartların insanların hayatını bu kadar çok etkilemesi,mutlu ve huzurlu etmesi mobil sohbetle internet ağı üzerinden yapılan iletişimlerdir. Hava esmiyorsa,mobil sohbet de,deniz kıpırtısızsa mobil sohbetin odalarında,rüzgârı duymuyorsak eğer ki insanların buluştuğu mobil sohbette,serinliliğini tenimizde hissetmiyorsak sohbet ve muhabbetle,mobil sohbetle yaşamadığımızı keşfettiğimizde anlarız işte.O kadar zoruna gider ki,mobil sohbet odalarında ettiğin o sohbet ile nefesini kesmesini,eğlence mobil odaları ile baş ağrıtan sözcüklerin,kelimesini yaşanadığını,yüzünü ve açıkta kalan her yerini kavuran mobil sohbetin güneşinde ,esmeyen bir rüzgar ile birleşirse nasıl olduğunu siz düşünün.Mobil sohbette ettiğin sohbet ile tüy gibi hafifleyen havayı göğsünde hissedersin.ağaçların ışıltısı ile Sohbet mobilden girdiğin mobil sohbet odalarına ettiğin sohbetin seslerini,gürültüleri duyarsın.Akşam üzerine ceket alacak kadar serinlik size mobil sohbet odaları ile hayat verdiğini nefesinde hissedersin. Rüzgar kelimesinin tam anlamı can mobil sohbettir.Dünyanın nefesi ise mobil sohbet odalarında tanıştığın insanlarla ettiğin dünyanın nefesidir.

“Rüzgara hakim olamıyorsan mobil sohbet odalarındaki yelkenlerini ona göre ayarlayacaksın.Ve unutma ki hayat mobil sohbetle ettiğin güçlüklerle değil,limani sohbet mobil odalarıyla limana getirip getirmediğine bakar.Unutmayın ki mobil sohbet can ise biz cananız.

Bir önceki yazımız olan Mobil Sohbet Deryası başlıklı makalemizde Mobil Sohbet Deryası hakkında bilgiler verilmektedir.


Yazar: Çiğdem

Görüntüleme: 114 defa

Kategori: Mobil Sohbet

Yayınlanma Tarihi: 17 Şubat 2019

Cevap bırakın